Soudal Quick-Step zet twee nieuwe Monumenten op programma Remco Evenepoel voor 2025
foto: Cor Vos
maandag 29 juli 2024 om 16:33

Soudal Quick-Step zet twee nieuwe Monumenten op programma Remco Evenepoel voor 2025

Het was al bekend dat ze bij Soudal Quick-Step met de gedachte speelden om Remco Evenepoel in 2025 te laten debuteren in de Ronde van Vlaanderen en Milaan-San Remo. Dat idee is nu concreter geworden. In gesprek met La Dernière Heure deelde Patrick Lefevere alvast een deel van het voorlopige voorjaarsprogramma van Evenepoel, mét de twee genoemde Monumenten.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“Het idee is om hem Milaan-San Semo en de Ronde van Vlaanderen te laten ontdekken”, aldus Lefevere. “Hij zal ook ofwel Parijs-Nice ofwel de Tirreno-Adriatico rijden. Daarna zal hij een koers rijden om de Ronde van Vlaanderen voor te bereiden. Dat zal Dwars door Vlaanderen of de E3 Saxo Classic worden.”

Nadien zal Evenepoel normaal gesproken ook weer van start gaan in Luik-Bastenaken-Luik, het Monument dat hij al twee keer wist te winnen. Vervolgens gaat de focus richting de Tour de France. De Belg eindigde daar dit jaar bij zijn debuut als derde en hoopt in de toekomst nog beter te doen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.