Spilak en Brajkovic verlengen bij hun huidige werkgever
dinsdag 22 juni 2010 om 22:04

Spilak en Brajkovic verlengen bij hun huidige werkgever

Simon Spilak en Janez Brajkovic blijven hun huidige werkgevers, respectievelijk Lampre-Farnese Vini en Team RadioShack, langer trouw. De twee Slovenen zetten beide hun krabbel onder een verbintenis tot eind 2012. Zowel Spilak als Brajkovic rijden tot noch toe een zeer goed seizoen. Eerstgenoemde was namelijk, weliswaar na diskwalificatie van Alejandro Valverde, de beste in de Ronde van Romandië, terwijl Brajkovic de Dauphiné op zijn palmares bijschreef.

Ciclismo-online bracht nog meer nieuws op het gebied van contractverleningen naar buiten. Zo zet de Italiaan Francesco Belloti zijn handtekening onder een langer contract bij Liquigas, terwijl Sacha Modolo, Gianluca Brambilla, Federico Canuti en Manuel Belleti langer bij Colnago-CSF Inox zullen blijven.

Daarnaast lijkt het er op dat de Deense klimmers Jakop Fuglsang en Chris Anker Sørensen ook de komende seizoenen zullen uitkomen voor het team van Bjarne Riis, momenteel bekend als Saxo Bank. Vooral het feit dat die eerste, onlangs nog derde in de Ronde van Zwitserland, langer blijft is opvallend, aangezien hij eerder dit seizoen nog aangaf zich niet helemaal op zijn plaats te voelen bij zijn huidige werkgever.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.