Tiesj Benoot geveld door corona tijdens trainingskamp Visma | Lease a Bike
maandag 8 januari 2024 om 11:47

Tiesj Benoot geveld door corona tijdens trainingskamp Visma | Lease a Bike

Een tegenvaller voor Tiesj Benoot in aanloop naar het klassieke voorjaar. De Belg zit momenteel in Spanje voor een stage met Visma | Lease a Bike, maar zal wat trainingsritjes moeten missen. Hij heeft namelijk corona opgelopen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Een perfecte plaats om te herstellen van corona”, schreef Benoot zondag in een verhaal op Instagram. Op de bijgevoegde foto zien we een foto bij het zwembad van hotel Cycle Coffee Society, in Alicante. Visma | Lease a Bike is daar om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het is niet bekend of er ook andere renners van het team besmet zijn.

In december, tijdens de ploegenpresentatie van Visma | Lease a Bike, had de Nederlandse formatie ook al te maken met coronagevallen. Toen waren het rensters van de vrouwenploeg die getroffen waren door het virus en bij de voorstelling ontbraken.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.