Tour 2024: Arkéa-B&B Hotels eert Bianchi met speciaal celeste tenue op presentatie
vrijdag 28 juni 2024 om 08:42

Tour 2024: Arkéa-B&B Hotels eert Bianchi met speciaal celeste tenue op presentatie

Arkéa-B&B Hotels verscheen donderdag op de ploegpresentatie in een bijzonder tenue. Het Franse WorldTeam droeg, ter ere van de Tourstart in Italië, voor een eerbetoon aan fietsensponsor Bianchi. Het shirt was lichtblauw (officieel celeste) en deed denken aan de shirts uit de jaren 60 en 70.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tijdens de ploegenpresentatie van donderdagavond in Florence waren de renners van Arkéa-B&B Hotels voor het eerst te zien in het celeste-wit tenue. “Bianchi’s Celeste + Italy + Tour de France, dat is de perfecte match”, schreef de Franse ploeg erbij op sociale media. “Onze renners zullen deze avond een collectorsitem dragen als eerbetoon aan onze grote partner Bianchi.”

Of Arkéa-B&B Hotels ook de Tour de France gaat rijden in dit shirt, is nog niet helemaal duidelijk. Op Instagram spreekt het team van ‘een collectorsitem exclusief voor de teampresentatie’. Dat zou betekenen dat de ploeg vanaf zaterdag drie weken lang weer ‘gewoon’ in het bekende rood-zwarte tenue rijdt.

In 1977 koerste Felice Gimondi in een soortgelijk celeste tenue – foto: Cor Vos

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.