Tour 2024: Fans gaan compleet uit hun dak voor Julien Bernard, die tijdens tijdrit zelfs even stopt voor zijn gezin
foto: Cor Vos (archief)
vrijdag 5 juli 2024 om 16:20

Tour 2024: Fans gaan compleet uit hun dak voor Julien Bernard, die tijdens tijdrit zelfs even stopt voor zijn gezin

Julien Bernard zal deze tijdrit van de Tour de Franc nooit vergeten. De Fransman van Lidl-Trek werd al op het startpodium stevig aangemoedigd, maar tijdens de klim barstte het feest helemaal los. Bernard genoot er met volle teugen van en stopte zelfs even om zijn vrouw en kind te begroeten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De 32-jarige Bernard groette quasi alle fans op de klim en deelde zelfs high-fives uit. Het zorgde voor fantastische beelden, die een climax kende toen er een erehaag ontstond voor de Fransman. Bernard genoot zichtbaar van de taferelen en zal de tijdrit ongetwijfeld met een glimlach afwerken.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.