Tour 2024: Jesus Herrada al derde opgever bij Cofidis
Foto: Cor Vos
vrijdag 12 juli 2024 om 12:38

Tour 2024: Jesus Herrada al derde opgever bij Cofidis

Jesus Herrada gaat niet meer van start in de dertiende Touretappe. Volgens het communiqué van zijn ploeg Cofidis is de ervaren Spanjaard al enkele dagen ‘ziek en verzwakt’.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Opvallend: na twaalf dagen koers is Herrada al de derde opgever bij de ploeg van Cédric Vasseur. Ook Ion Izagirre en Alexis Renard moesten al ziek uit de Franse rittenkoers stappen in etappe 11.

De 33-jarige Herrada is opgever nummer zestien in deze Tour de France. Vorig jaar won hij nog een etappe in de Vuelta, maar in de Tour kon hij geen potten breken.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.