Tour 2024: Neilson Powless mag blijven koersen ondanks breukje in pols
Foto: Cor Vos
vrijdag 12 juli 2024 om 12:15

Tour 2024: Neilson Powless mag blijven koersen ondanks breukje in pols

Opvallend nieuws vanuit het kamp van EF Education-EasyPost. Zij zagen tijdens de twaalfde rit Neilson Powless, Richard Carapaz en Sean Quinn betrokken geraken bij verschillende valpartijen, en vooral eerstgenoemde blijkt daarbij zwaar geraakt. Toch mag hij van de medische staf van de ploeg blijven voortrijden.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het was een zware dag voor onze ploeg, met veel verschillende valpartijen”, laat de ploeg weten via sociale media. “Neilson Powless heeft een kleine, niet-verplaatsbare breuk opgelopen in zijn pols. Toch mag hij van de medische staf doorkoersen, net als Richard en Sean.”

In een persbericht van de ploeg blijft Powless zelf strijdvaardig. “Ik heb wel een klein breukje in mijn pols, maar gelukkig is er niet veel risico als ik doorkoers. Ik wil blijven strijden zolang als ik kan. En zo lang de pijn niet erger wordt, zou ik oké moeten zijn.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.