Tour 2024: Stuntelende meerenner werpt slipper voor wielen Pogacar op Plateau de Beille
foto: Cor Vos
maandag 15 juli 2024 om 08:38

Tour 2024: Stuntelende meerenner werpt slipper voor wielen Pogacar op Plateau de Beille

Op Pla d’Adet kreeg Tadej Pogacar chips in zijn gezicht gesmeten en op Plateau de Beille sloeg een toeschouwer hem met een Spaanse vlag. Maar dat waren niet de enige gevaarlijke momenten voor de Sloveen, zo blijkt nu. Beelden tonen hoe een toeschouwer lager op Plateau de Beille per ongeluk een slipper voor de wielen van Pogacar schuift.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het incident vindt plaats net nadat Vingegaard zijn aanval heeft geplaatst en enkel Pogacar heeft kunnen volgen. Een toeschouwer rent met de twee koplopers mee, op zijn slippers. Een van die slippers schiet echter weg en belandt precies voor het voorwiel van Pogacar. De geletruidrager rijdt over de slipper heen en kijkt verbaasd achterom. Gelukkig loopt het allemaal net goed af.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.