Tour 2024: Tadej Pogacar veroorzaakt kleine valpartij, maar komt zelf met de schrik vrij
foto: Cor Vos
woensdag 3 juli 2024 om 16:32

Tour 2024: Tadej Pogacar veroorzaakt kleine valpartij, maar komt zelf met de schrik vrij

Video De vijfde etappe van de Tour de France is een echte wandeletappe. Twee Fransen op kop, een gezapig tempo, maar dan… plots bijna een valpartij van geletruidrager Tadej Pogacar. De Sloveen kon zichzelf met een indrukwekkende safe nog nét overeind houden, maar achter hem gingen wel enkele renners onderuit.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het gebeurde op een kleine zestig kilometer van de streep. Pogacar reed in het midden van de weg, waar plots een verkeersheuvel opdoemde. De kopman van UAE Emirates kneep in de remmen, slipte en kon zo het obstakel nog net ontwijken. Achter hem gingen ze echter wel tegen de grond. Onder meer Pello Bilbao maakte een schuiver.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.