Transfers 2011: Chicchi, Sébastien Chavanel, Van de Walle
dinsdag 27 juli 2010 om 15:48

Transfers 2011: Chicchi, Sébastien Chavanel, Van de Walle

Na afloop van de Tour de France nemen de transfergeruchten doorgaans flink in aantal toe. Ook krijgen renners al te horen of ze voor volgend jaar een contract verdiend hebben. In de rubriek Transfers 2011 zet WielerFlits actuele transfernieuwtjes en geruchten voor u op een rij.

Francesco Chicchi
Patrick Lefevere is druk bezig om de snelle Francesco Chicchi naar Quick-Step te halen, vertelt hij in de Gazet van Antwerpen. “Chicchi is goed voor 6 tot 7 overwinningen per seizoen, maar mocht bij Liquigas nooit een grote ronde afwerken omdat uitsluitend op het eindklassement gemikt wordt”, vertelt de manager.

Sébastien Chavanel
Daarnaast zou Quick-Step ook interesse hebben in de Franse sprinter Sébastien Chavanel. Dit is de twee jaar jongere broer van Sylvain Chavanel, die deze interesse weleens afgedwongen kan hebben toen hij onlangs zijn contract bij Quick-Step verlengde. Momenteel rijdt Sébastien bij Française des Jeux, waar hij nog geen succesvol seizoen draait.

Jürgen Van de Walle
De overgang van Jürgen Van de Walle naar Omega Pharma-Lotto werd al eerder genoemd, maar volgens Cyclism’Actu mag het nu definitief worden genoemd. De Franse site meldt dat de 33-jarige Belg overkomt van Quick-Step en een tweejarig contract heeft getekend.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.