Update: Ballan heeft ploegen voor het uitzoeken
maandag 3 augustus 2009 om 21:09

Update: Ballan heeft ploegen voor het uitzoeken

Alessandro Ballan heeft dit jaar, mede door een virus, nog niet veel kunnen laten zien, desondanks staat de wereldkampioen in de belangstelling van verschillende ploegen. Onder andere Rabobank en de nieuwe ploeg van Lance Armstrong en Johan Bruyneel, Team RadioShack, dingen naar de gunsten van de klassiekerspecialist, zo meldt La Gazzetta dello Sport
.

Sinds 2004 rijdt de Italiaan al voor zijn huidige ploeg Lampre, waar zijn contract aan het einde van het jaar afloopt. “Ik heb mij altijd goed gevoeld bij Lampre, maar ik denk dat onze wegen zullen scheiden. Ik heb een voorstel gekregen om mijn contract met één jaar te verlengen, maar daar kan ik niet mee akkoord gaan.”

“Het ontbreekt me niet aan andere voorstellen. Astana, Sky, Rabobank en Team RadioShack hebben al geïnformeerd. Met Armstrong in één team rijden zou fantastisch zijn.”

Update:
Luuc Eisenga laat in een reactie aan Cyclingnews weten dat Rabobank niet geïnteresseerd is in Ballan. “Wij respecteren Alessandro als een persoon en als wielrenner, maar wij hebben geen enkele interesse in voor komend seizoen,” luidt de reactie van Eisenga.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.