Jonas Vingegaard over vermeende rugklachten: “Mijn rug is helemaal prima”
woensdag 13 juli 2022 om 13:11

Jonas Vingegaard over vermeende rugklachten: “Mijn rug is helemaal prima”

Tadej Pogacar is nog altijd de grote favoriet om de Tour de France te winnen, maar met Jonas Vingegaard heeft hij wel een serieuze uitdager, zo lijkt het. Volgens de Franse krant Le Parisien kampt de Deen van Jumbo-Visma echter rugklachten. Voorafgaande aan de elfde rit naar de Col du Granon, ontkrachtte Vingegaard dit gerucht.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Nee, hoor, ik heb geen rugproblemen. Ik heb geen problemen, ik weet niet waar dat bericht vandaan zou komen. Mijn rug is helemaal prima”, zei de klimmer in gesprek met de NOS. Momenteel staat Vingegaard op de derde plaats in het klassement. Hij heeft een achterstand van 39 seconden op Pogacar.

“Ik verwacht een beestachtige etappe, door de hitte én het zware parcours. Het is veel klimmen”, zei Vingegaard over de Alpenrit die op hem wachtte. Naast de Col du Granon, moeten de renners ook de Col du Galibier – via de Col du Télégraphe – bedwingen. “Ik hoop dat ik goede benen heb.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.