Visma | Lease a Bike kijkt tevreden terug op Czech Tour: “Mooie collectieve prestatie”
foto: Cor Vos
zondag 28 juli 2024 om 18:04

Visma | Lease a Bike kijkt tevreden terug op Czech Tour: “Mooie collectieve prestatie”

Na ritwinst in de derde etappe en winst in het ploegenklassement kijkt Visma | Lease a Bike tevreden terug op de Czech Tour. “We kunnen terugkijken op een prima ronde”, zei ploegleider Robert Wagner op de website van de Nederlandse formatie.

In de slotetappe wisten de renners van Visma | Lease a Bike geen potten te breken. “Het was een korte, maar pittige etappe. De wind speelde vandaag een grote rol. Op zo’n 40 kilometer van de aankomst trok Soudal Quick-Step stevig door. Matthew Brennan, Dario Bellette en Milan Vader konden het tempo volgen. Ze reden een prima wedstrijd, maar meer zat er vandaag helaas niet in”, aldus de Duitse oud-renner.

“We kunnen terugkijken op een prima ronde”, gaat Wagner verder. “Van de vier etappes wisten we er één te winnen met Thomas Gloag. Daarnaast wisten we het ploegenklassement te winnen. Dat geeft blijk dat we een mooie collectieve prestatie hebben geleverd. Ik hoop dat deze Czech Tour een goede voorbereidingskoers was op de wedstrijden die nog volgen in de komende periode. Daar kijken we naar uit.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.