Vuelta 2023: Topfavoriet Jonas Vingegaard rijdt lek in openingsetappe
foto: Cor Vos (archief)
zaterdag 26 augustus 2023 om 20:35

Vuelta 2023: Topfavoriet Jonas Vingegaard rijdt lek in openingsetappe

Jonas Vingegaard heeft lek gereden in de eerste etappe van de Vuelta a España. Tijdens de ploegentijdrit was al te zien dat zijn ploeg Jumbo-Visma op een renner aan het wachten was. Later werd duidelijk dat het dus om Vingegaard ging die averij had opgelopen. Dat heeft de ploeg zelf bekend gemaakt via diverse media.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

De Nederlandse formatie startte als een van de topfavorieten voor de ritzege, maar strandde uiteindelijk, mede door de pech van hun kopman, op een halve minuut van dsm-firmenich, het snelse team aan de streep. Vingegaard kwam wel met de eerste vijf renners over de streep, net zoals medekopman Primoz Roglic.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.