Vuelta 2024: Laurens De Plus gaat al vroeg tegen de grond
Laurens De Plus was al vroeg betrokken bij een val - foto: Cor Vos
dinsdag 20 augustus 2024 om 14:40

Vuelta 2024: Laurens De Plus gaat al vroeg tegen de grond

Een valse start voor INEOS Grenadiers in de vierde etappe van de Vuelta a España. Twee renners van de Britse formatie gingen namelijk al vroeg onderuit, met Laurens De Plus en Óscar Rodríguez. Thymen Arensman leek ook betrokken bij de val, maar dit bleek toch niet te kloppen.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

In de afdaling van de eerste beklimming van de dag, de Puerto de Cabezabellosa (9,7 km aan 5,2%), ging het mis voor de mannen van INEOS Grenadiers. De Plus en Rodríguez schoven onderuit en maakten zo op onaangename wijze kennis met het Spaanse asfalt.

Ze konden hun weg wel weer vervolgen en zijn inmiddels weer aangesloten bij het peloton. Van de gevallen renners lijkt De Plus er het ‘slechtst’ aan toe, aangezien de Belg zich bij de ronde-arts moest melden voor medische assistentie. Ook Carlos Canal (Movistar) was betrokken bij de crash, maar is tevens nog in koers.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.