Vuelta-verrassingen, Richardson-rel, Hessmann-heibel en Mathieu van der Poel op het EK!
visual: Mats Admiraal/WielerFlits
zaterdag 24 augustus 2024 om 09:00

Vuelta-verrassingen, Richardson-rel, Hessmann-heibel en Mathieu van der Poel op het EK!

Podcast Het is smoordruk op de wielerkalender momenteel. De Tour de France Femmes lijkt alweer een eeuwigheid geleden, de Vuelta a España, Ronde van Duitsland en Tour de l’Avenir zijn bezig en de Bretagne Classic en Renewi Tour staan voor de deur. Kortom: genoeg te bespreken in een nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast!

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Dit keer geen Maxim achter de microfoon, maar ontvangt Nick zijn collega’s Niels en Youri. Zij staan uiteraard uitgebreid stil bij de Ronde van Spanje, die vanuit Belgisch en Nederlands oogpunt heel interessant is. Wout van Aert won een etappe en Lennert Van Eetvelt was er dichtbij, terwijl beide Nederlandse teams (Visma | Lease a Bike via Van Aert en Team dsm-firmenich PostNL via Pavel Bittner) ook al een ééntje achter hun naam hebben. Wie vallen er tot nu toe tegen en welke renners zijn vooral de verrassingen van de eerste dagen in de Ronde van Spanje?

Daarnaast staan onze verslaggevers ook uitgebreid stil bij een aantal nieuwsfeiten van deze week. Zo maken de overstap van Matthew Richardson (van de Australische nationaliteit naar de Britse) en de schikking van Michel Hessmann (die daardoor niet meer uitkomt voor Visma | Lease a Bike)  behoorlijk veel tongen los. Onze mannen gaan dieper op beide zaken in. Dat doen ze ook alvast op het EK op de weg in het Belgische Hasselt. Jasper Philipsen krijgt daar een geste van bondscoach Sven Vanthourenhout en… zien we Mathieu van der Poel daar ook in actie? 

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.