Wachten op tricolore van de ploeg: Arnaud De Lie traint nog altijd in podiumshirt
Foto: WielerFlits
woensdag 26 juni 2024 om 15:38

Wachten op tricolore van de ploeg: Arnaud De Lie traint nog altijd in podiumshirt

Arnaud De Lie heeft van zijn ploeg Lotto Dstny nog geen Belgische trui ontvangen, en dus traint de kersverse Belgische kampioen in voorbereiding op de Tour de France ‘gewoon’ in het shirt dat hij kreeg tijdens de podiumceremonie na zijn Belgische titel.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Een opvallend beeld in Florence: behalve het logo van Belgian Cycling zijn er geen sponsornamen op het shirt van De Lie te vinden. Schijnbaar heeft kledingsponsor Vermarc het nieuwe ontwerp nog niet aan De Lie kunnen afleveren, waardoor hij aangewezen is op zijn podiumshirt. De ploeg heeft nog tot zaterdag, wanneer de Tour start, om De Lie zijn met sponsornamen bedrukte shirt te brengen.

De Lie bezorgde zijn ploeg de eerste Belgische titel sinds Jens Debusschere in 2014, exact tien jaar geleden.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.