Winactie: Maak samen met Soudal kans op een door Remco Evenepoel gesigneerd wielershirt
dinsdag 2 juli 2024 om 09:45

Winactie: Maak samen met Soudal kans op een door Remco Evenepoel gesigneerd wielershirt

Remco Evenepoel is momenteel bezig aan zijn eerste Tour de France. De 24-jarige Belg maakt zijn debuut in La Grande Boucle in dienst van zijn ploeg Soudal-Quick-Step. Met dank aan hoofdsponsor Soudal kunnen we deze week een mooie prijs weggeven: een Belgische driekleur gesigneerd door Evenepoel zelf.

Soudal is momenteel bezig aan zijn tweede jaar als hoofdsponsor van de Belgische wielerformatie. Maar wat weet jij eigenlijk over Soudal? Speel mee met onze winactie en maak kans op dit toffe collectors item, dat Evenepoel het afgelopen jaar zelf mocht dragen.

Dit is niet zomaar een shirt; het is een symbool van triomf, doorzettingsvermogen en passie voor de wielersport. Aangeboden door Soudal en door Evenepoel zelf gesigneerd voor een speciale prijswinnaar. Dat maakt het dus bijzonder genoeg om in te lijsten en aan de muur te hangen. Of natuurlijk om zelf op de fiets te dragen en helemaal de blits te maken op de weg! Up to you…

Reden genoeg om mee te doen! Het enige wat je hoeft te doen is het goede antwoord kiezen en klaar! Of je nu een fanatieke wielrenner bent of een fervent supporter van Evenepoel, grijp deze unieke kans om een stukje van zijn succes in huis te halen. Ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit prachtige, gesigneerde wielershirt?

Wat moet je doen?
1. Geef uiterlijk zondag 7 juli 2024 om 23.59 uur antwoord op de vraag via onderstaand formulier.

2. Onder de deelnemers met het juiste antwoord, verloten we het gesigneerde shirt

3. De winnaar wordt na afloop via e-mail bekendgemaakt.


Geef hier jouw antwoord aan ons door

RIDE Magazine