Winactie: Voorspel de winnaar van etappe 9 in de Tour en win CyclOn Premium Graphene Hot Wax t.w.v. €49,95
zaterdag 6 juli 2024 om 19:05

Winactie: Voorspel de winnaar van etappe 9 in de Tour en win CyclOn Premium Graphene Hot Wax t.w.v. €49,95

Tijdens de Tour de France 2024 organiseet WielerFlits dqgelijks een speciale winactie. Iedere dag kan je voorspellen wie de volgende etappe gaat winnen en maak je kans op mooie prijzen. Wil jij kansmaken op een CyclOn Premium Graphene Hot Wax? Doe dan mee met de WielerFlits winactie voor de negende etappe.

CyclOn heeft een unieke Hot Wax ontwikkeld met een speciaal additief dat ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Deze CyclOn Premium Graphene Hot Wax is vuilafstotend, waterbestendig en geschikt voor gebruik tijdens het hele fietsseizoen. Met één smering kun je tot 1.000 kilometer fietsen zonder bij te smeren. Het smeermiddel heeft een extreem lage wrijvingscoëfficiënt en biedt het langdurige, stabiele smering bij temperaturen van -30 tot +100 graden Celsius. Door toevoeging van grafeen heeft de Hot Wax een sterke hechting en elimineert grenssmering, wat slijtage en wrijvingsweerstand minimaliseert.

Hoe werkt het?
1. Geef uiterlijk zondag 7 juli 2024 om 13.00 uur jouw antwoord door via onderstaand formulier. Dat is vlak voor de start van etappe 9 in de Tour de France.

2. Onder de deelnemers met de juiste voorspelling, verloten we de volgende prijs:

CyclOn Premium Graphene Hot Wax t.w.v. €49,95

3. De winnaar wordt na afloop via e-mail bekendgemaakt en krijgt de prijs thuisgestuurd.


Vul hier het formulier in!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.