Winactie: Win 2 x 2 kaarten voor de toertocht Best of Limburg over het EK-parcours (dit weekend)
zaterdag 7 september 2024 om 18:00

Winactie: Win 2 x 2 kaarten voor de toertocht Best of Limburg over het EK-parcours (dit weekend)

De Europese kampioenschappen wielrennen komen voor het eerst naar Vlaanderen. Van 11 tot en met 15 september is Belgisch Limburg het decor voor de strijd om de Europese trui. WielerFlits en RIDE Magazine mogen 2 x 2 deelname-tickets weggeven voor de Best of Limburg-toertocht, die dit weekend verreden wordt over de wegen van het EK-parcours. Doe jij mee aan de Cyclo?

Op zondag 8 september wordt de kampioenschapsweek op gang getrapt met de Best of Limburg Cyclo. De officiële EK Ride; een toertocht op het parcours van de Europese kampioenschappen in Belgisch Limburg. Jij kunt kaarten winnen! Geef antwoord op de vraag en wie weet fiets jij zondag op dezelfde wegen als de nieuwe wielerkampioenen.

Lees hier meer over de Best of Limburg Cyclo op zondag 8 september. De start en finish zijn op het Kolonel Dusartplein, 3500 Hasselt.


Hoe werkt het?
1. Geef uiterlijk zaterdag 7 september 2024 om 18.00 uur jouw antwoord door via onderstaand formulier. Er is één deelname per huishouden toegestaan per winactie.

2. Onder de deelnemers met het juiste antwoord, verloten we de volgende prijzen:

2 x 2 deelnamebewijzen voor de Best of Limburg Cyclo (zondag 8 september)

3. De winnaars krijgen zaterdag 7 september uiterlijk 21.00 uur een reactie via e-mail met daarin 2 deelnamebewijzen.

4. Opgelet: de winnaars dienen bij inschrijving wel nog steeds hun waarborg voor het stuurbordje te betalen. Het bedrag van 5 euro kunnen ze terugvragen bij inlevering van dit stuurbordje na hun rit.

De deadline is verlopen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.