WK 2024: Heeft Mathieu van der Poel in Zürich écht een kans tegen Tadej Pogacar en Remco Evenepoel?
visual: Mats Admiraal/WielerFlits
donderdag 26 september 2024 om 17:45

WK 2024: Heeft Mathieu van der Poel in Zürich écht een kans tegen Tadej Pogacar en Remco Evenepoel?

Podcast Het houdt de gemoederen al een tijdje bezig: Remco Evenepoel en Tadej Pogačar zijn de huizenhoge topfavorieten voor de wereldtitel komende zondag in Zürich. Maar zo steeds meer bekruipt in het peloton het gevoel dat Mathieu van der Poel toch meer kans maakt dan een paar maanden geleden gedacht. Hoe dat zit? Luister naar de nieuwe WielerFlits Podcast!

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Onze verslaggevers staan uitgebreid stil bij de titelstrijd voor mannen, komende zondag in Zürich. Youri is afgereisd naar Zwitserland om van dichtbij te zien hoe de topfavorieten zich in aanloop naar de wedstrijd gedragen en of het gevoel wat Maxim aansnijdt – dat MVDP toch kansrijker is dan men denkt – hier ook leeft. Ze wegen de kansen van de topfavorieten af en komen tot de conclusie dat een ander scenario waarin een van de drie níet wint, hoogst onwaarschijnlijk is.

Ze bepreken ook de lastige punten van dit parcours, die waarschijnlijk voor een mooie koers zullen zorgen. De scherprechters liggen namelijk vroeg in een grote ronde rondom Zürich. Daarnaast regent het tijdens de opname (donderdag aan het eind van de morgen) pijpenstelen in de Zwitserse stad. Als dat zondag ook het geval is, zullen de afdalingen net zo belangrijk zijn als de beklimmingen. Kortom: er is van alles mogelijk in verschillende scenario’s. We bespreken ze allemaal en dat hoor je in een nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.