Zien! Feestende Lotte Kopecky in regenboogtrui al juichend onderuit op erepodium
zaterdag 28 september 2024 om 18:07

Zien! Feestende Lotte Kopecky in regenboogtrui al juichend onderuit op erepodium

Lotte Kopecky heeft het wereldkampioenschap in Zürich, ondanks haar overwinning in de wegrit, niet geheel zonder kleerscheuren overleefd. Na de officiële podiumceremonie wilde Julie De Wilde haar landgenote voor het publiek optillen in haar kersverse regenboogtrui. Dat ging niet helemaal goed, waardoor de twee dames op de grond vielen. Gelukkig konden ze er beiden om lachen.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Lotte Kopecky toonde haar gouden medaille aan het publiek, toen landgenote De Wilde met haar wielerschoenen nog aan het podium op kwam. Koud en nat omarmde ze de wereldkampioene en waagde ze een poging haar op te tillen. Zonder succes. De dames vielen op de grond, maar zagen de humor er zeker van in.

Ook Margot Vanpachtenbeke zag vanaf de zijkant dat De Wilde de nodige moeite had om haar landgenote te eren. Zij snelde het podium op en hielp Kopecky alsnog de lucht in te hijsen. Zo was het feest voor de wereldkampioene toch nog compleet.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.